Ofertele pentru produsul

 

ALPINA-NK ALPINA Gratar electric de masa RACLETTE 400WED-223291

130,99 RON
+ 21,40 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
efistore.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Alpina: Alpina Gratar de bucatarie

Hauser GR-150 Gratar de bucatarie de la 253,85 RON Hauser GR-150 Unold 48795 Gratar de bucatarie de la 196,99 RON Unold 48795 DOMO DO9190G Gratar de bucatarie 480,51 RON DOMO DO9190G Blaupunkt GRT601 Gratar de bucatarie de la 204,99 RON Blaupunkt GRT601
Descrierea produsului
Placa de gatit detasabil Da
Carcasa exterioara cu perete rece Nu
Tavă pentru colectarea lichidelor Nu
Temperatură reglabilă Da
Protectie impotriva supraincalzirii Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

ALPINA Gratar electric de masa RACLETTE 400WED-223291 O seară romantică sau confortabilă pentru doi cu această mini raclette pentru 2 persoane de la alpina. Include două tigăi și două spatule. Dimensiunea sa mică îl face setul perfect pentru o vacanță sau o escapadă de weekend, atunci când doriți ceva special pentru cină, dar nu doriți să mâncați în oraș. Cu o putere de 400 de wați, acesta nu consumă multă energie și poate fi utilizat în majoritatea locurilor. Placa de grătar este fabricată din oțel inoxidabil robust și are un strat antiaderent.

Indicator luminos și mânere reci

Setul Raclette Gourmet este echipat cu un indicator luminos care arată când placa de grătar cu nervuri este fierbinte și gata de utilizare. Mânerele de răcire vă permit să atingeți și să mișcați dispozitivul chiar și atunci când grătarul este încă fierbinte. Ai grijă întotdeauna la arsuri. Setul Raclette Gourmet este echipat cu picioare antiderapante, astfel încât să stea ferm pe o suprafață plană. Acest lucru este foarte util atunci când lucrați cu un grătar fierbinte!

Utilizați pentru gourmet și raclette

Utilizați grătarul pentru a prăji legume sau carne, iar tigăile pentru a pregăti clătite mici sau omlete la masă. Folosiți spatulele furnizate pentru a întoarce mâncarea. Cu setul Raclette Gourmet puteți face multe lucruri: de exemplu, preparate din legume, carne și/sau pește. Raclette este (pe scurt) versiunea elvețiană a bucătăriei gourmet. Ei folosesc brânza elvețiană, care se topește încet într-o mini tigaie, ca bază pentru o varietate de mâncăruri delicioase.

Tip de echipament: grătar electric, grătar de masă și raclette
Dimensiuni: 304 x 100 x 100 mm
Greutate: 780 grame
Tensiune de intrare: 220 - 240 VAC 50-60 Hz
Tip de alimentare: alimentare de la rețea
Putere maximă: 400W
Tip plită: grătar
Dimensiunile plitei: 210 x 85 mm Echipament sportiv Echipamente de exterior Gratare ALPINA Gratar electric de masa RACLETTE 400WED-223291

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.